Categorie Partajare fisiere

StudioWeb by PorticoGlobal

DC++

1 1 1 1 1 4.67 (3 voturi)
Partajare fisiere

Cu ajutorul DC++ partajezi fisiere pe Internet fara restrictii sau limite. Programul este complet gratuit si lipsit de reclame si are o interfata de uti ...

Soulseek

1 1 1 1 1 4.67 (3 voturi)
Partajare fisiere

Soulseek este un program de partajare fisiere, complet gratuit si lipsit de anunturi publicitare si spyware. Soulseek se poate instala pe Windows, Mac s ...

eMule

1 1 1 1 1 3.67 (3 voturi)
Partajare fisiere

eMulte este unul din cele mai mari si stabile programe destinate partajarii de fisiere de toate tipurile si formatele. Dintre toate programele de acest ...

Partajarea de fisiere este o forma de transfer foarte des intalnita si se realizeaza indeosebi intre utilizatorii care folosesc calculatoare conectate la internet. Programele PC pe care le poti descarca gratis din aceasta categorie iti permit sa distribui celor dragi aproape toate formatele de fisiere, marimea acestora nefiind limitata in vreun fel. Descarca gratis programele PC din lista si incepe sa partajezi fisiere cu cei dragi chiar acum.

Daca, de exemplu, trebuie sa transmiti unei alte persoane mai multe fisiere de dimensiuni mari, programele din categoria Partajare Fisiere iti pot fi de folos, deoarece foarte usor poti partaja fisierele din calculatorul tau si le poti face accesibile pentru persoana sau persoanele catre care doresti sa le transmiti. De pe Yaps poti descarca toate programele gratis, fara niciun efort si le poti instala si le poti folosi imediat.

Este minunat sa acumulezi intregi colectii de amintiri si momente placute, pe care sa le poti ulterior pune la dispozitia membrilor familiei tale si prietenilor tai. Un astfel de program este foarte simplu de operat: il descarci gratis de pe Yaps, il instalezi fara probleme in calculatorul tau, alegi fisierele si folder-ele pe care doresti sa le pui la dispozitie si ii anunti pe cei dragi ca acestea sunt puse la dispozitia lor.

De pe Yaps poti descarca gratis nu numai programe PC cu ajutorul carora partajezi fisiere, cu scopul de a le putea transmite familiei si prietenilor, ci de asemenea poti descarca gratis si poti instala imediat si alte programe folositoare tie si calculatorului tau. Parcurge categoriile de programe din blocul lateral stanga sau din banda de meniu de deasupra si in functie de nevoile tale, descarca acum gratis orice program PC de care trebuie sa te folosesti acum. In plus, fata de programele specifice partajarii de fisiere, poti descarca gratis de pe Yaps programe PC diverse, precum: browsere web, utilitare, programe antivirus, programe de arhivare, programe destinate editarii de fotografii + multe alte programe PC destinate uzului personal si profesional.

Yaps te ajuta sa te exprimi asa cum vrei, direct din fata calculatorului. De posibilitatea de a descarca programele PC de care ai nevoie se preocupa Yaps. Descarca gratis acum programele de calculator din categoria Partajare Fisiere. Yaps, tot timpul la dispozitia ta.

Categorii de programe