Info portal

StudioWeb by PorticoGlobal

Pentru un portal ca yaps.ro este important gradul de vizibilitate al programelor disponibile spre descarcare. Ne-am asigurat ca prin design si functionalitate oferim vizitatorilor nostri cea mai buna experienta de navigare raportata la usurinta cu care acestia pot gasi si descarca programul dorit.

De asemenea, pentru partenerii nostri care distribuie publicitate prin intermediul yaps.ro am ales spatiile din portal care reusesc sa ofere echilibrul perfect dintre ce tip de continut pune portalul la dispozitie si la ce fel de mesaje publicitare este acesta dispus sa reactioneze.

Categoriile de programe

Categoriile din portal au fost create pentru a acoperi in proportie de 100% toate tipurile de programe de calculator. Atat pentru utilizare casnica cat si pentru a indeplini sarcini de lucru, cu ajutorul yaps.ro puteti descarca programe dezvoltate pentru unul sau mai multe sisteme de operare, al caror scop este sa indeplineasca anumite functionalitati specifice unui domeniu de utilizare a calculatorului. Categoriile de programe sunt structurate astfel:

Pentru a accesa programele dintr-o categorie faceti click cu mouse-ul pe link-urile de mai sus.

Adaugarea de programe noi in portal

Click aici pentru a adauga un program nou in portal. Puteti, daca doriti, sa deveniti membru cu contributii in portal, adaugand programe pe care dvs. personal le recomandati altor utilizatori si pentru care puteti oferi ajutor in utilizarea lor. Astfel, va faceti cunoscuta prezenta in portal si va puteti promova ca autor de continut specific domeniului IT. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti programul si sa furnizati cateva date estentiale pentru acesta, cum ar fi descrierea care apare in pagina de program si link-ul de download.

Adauga program

Publicitatea in site

yaps.ro necesita investitii periodice pentru a se mentine online si pentru a se dezvolta pe masura ce creste numarul vizitatorilor unici pe luna si al programelor publicate in portal. In acest fel spatiul alocat publicitatii in portal devine foarte important pentru partenerii nostri care aleg sa-si prezinte produsele si serviciile prin intermediul yaps.ro. Ne adresam in special firmelor care se adreseaza unui anumit public tinta. In acest scop depunem toate eforturile pentru a atrage in portal doar vizite relevante si vizitatori carora dvs. sa le puteti oferi exact produsele si serviciile de care acestia au nevoie.

Categorii de programe