Categorie Alte programe

StudioWeb by PorticoGlobal

Google Earth

1 1 1 1 1 4.33 (3 voturi)
Alte programe

Google Earth iti permite sa calatoresti in mod virtual peste tot in lume, oferindu-ti astfel posibilitatea de a vizualiza, printre altele, imagini din s ...

Dropbox

1 1 1 1 1 4.67 (3 voturi)
Alte programe

Dropbox este un serviciu oferit gratuit care iti permite sa stochezi fara griji si sa partajezi cu cei dragi poze, documente si videoclipuri in cel mai ...

Steam

1 1 1 1 1 4.67 (3 voturi)
Alte programe

Steam este o platforma de distributie digitala de jocuri pentru PC, Mac si Linux. Cu peste 3.500 de jocuri disponibile, Steam reuseste sa captiveze foar ...

Evernote

1 1 1 1 1 5.00 (2 voturi)
Alte programe

Evernote te ajuta sa-ti centralizi online toata munca intr-un singur loc, fiind spatiul de lucru perfect in care toate ideile tale, notitele importante ...

Descarca gratis oricare din programele disponibile in aceasta categorie si bucura-te de functionalitile inedite pe care acestea ti le ofera. In categoria Alte programe gasesti si programe care iti ofera acces la o serie de servicii online de tip cloud, dar si programe care iti ofera acces dedicat la platforme de distributie de software, continut multimedia si jocuri.

Programe PC mai simple, programe PC mai complexe, programe PC de mai multe feluri: pe toate le poti descarca gratis de pe Yaps. Printre programele puse la dispozitia ta in categoria Alte Programe, poti regasi cu usurinta programe de backup fisiere si folder-e si nu in ultimul rand, programe specifice unor platforme care pun la dispozitie jocuri, jocuri pe care mai departe le poti descarca si pe acelea in calculatorul tau. Programele de pe Yaps din categoria Alte Programe nu se rezuma, bineinteles, la doar tipurile enumerate mai sus. Periodic sunt adaugate in fiecare categorie de pe Yaps programe de toate felurile, programe PC in care ai incredere si pe care intotdeauna le poti descarca gratis in calculatorul tau.

Poti descarca gratis din aceasta categorie programe PC care servesc mai multor nevoi si scopuri. Cu ajutorul Yaps nu doar descarci gratis progame de calculator, dar le si actualizezi, avand in vedere ca intotdeauna vei avea acces la ultima versiune de program, pe care bineinteles o vei putea descarca fara probleme, gratis.

Este extrem de important sa iti pastrezi programele din calculator actualizate la zi. Pentru a actualiza fiecare program din calculatorul tau, trebuie doar sa accesezi de pe Yaps pagina dedicata programului respectiv si sa descarci gratis ultima versiune a acestuia. Ba mai mult, bineinteles, le poti descarca gratis si le poti actualiza imediat pe toate, daca de mult timp nu ai mai facut acest lucru si nici singure s-a intamplat ca programele PC instalate de tine sa nu se actualizeze, dupa cum este normal ca unele dintre programele prezente in calculatorul tau sa se actualizeze in mod automat.

Yaps este un portal de download programe PC gratis dezvoltat cu scopul de a ajuta utilizatorii sa descarce si sa instaleze cu usurinta si in siguranta ultimele versiuni de programe.

De pe Yaps poti descarca gratis si poti instala imediat si alte programe folositoare tie si calculatorului tau. Parcurge categoriile de programe din blocul lateral stanga sau din banda de meniu de deasupra si in functie de nevoile tale, descarca acum gratis orice program PC de care trebuie sa te folosesti acum. In plus, fata de programele din categoria Alte Programe, poti descarca gratis de pe Yaps programe PC diverse, precum: browsere web, utilitare, programe antivirus, programe de arhivare, programe destinate editarii de fotografii + multe alte programe PC destinate uzului personal si profesional.

Yaps te ajuta sa te exprimi asa cum vrei, direct din fata calculatorului. De posibilitatea de a descarca programele PC de care ai nevoie se preocupa Yaps. Descarca gratis acum programele de calculator din categoria Alte Programe. Yaps, singurul portal de download programe care este mereu la dispozitia ta.

Categorii de programe